Ismerd meg a legnagyobb  Alfa Romeós eseményt!
Mutasd meg az autód a lehető legtöbb alfásnak AlfaCityben!

AlfaCity 2020 = 2021

Sajnos bekövetkezett, amitől féltünk. Ahogy az összes nyári fesztivált és nagyobb rendezvényt, így AlfaCity időpontját is érinti a kormány ma bejelentett rendelkezése: augusztus 15-ig nem lehet 500 fősnél nagyobb rendezvényt tartani Magyarországon.

Tudjuk, hogy az első kérdésetek az lesz, átrakható-e AlfaCity egy őszi időpontra. Sok mérlegelés után arra jutottunk, hogy nem. A jelenlegi helyzetben még teljesen bizonytalannak látjuk azt, hogy ez az augusztus 15-ei korlátozás módosulhat-e a járványhelyzet esetleges rosszabbodása esetén, azt pedig semmiképpen sem szeretnénk, hogy átrakjuk a rendezvényt egy szeptemberi időpontra, aztán augusztusban pedig azt is le kelljen mondanunk.

Így arra a döntésre jutottunk, hogy 2020-ban nem lesz AlfaCity, mától pedig már a 2021-es rendezvényre készülünk. A hétvége nem változik, ugyanezzel a dátummal számolunk: azaz 2021-ben július 16-17-én lesz AlfaCity.

A már megvásárolt jegyek természetesen feltétel nélkül érvényesek 2021-ben is, a megrendelt pólókat és születésnapi ajándékcsomagokat pedig elkészítjük és a nyár folyamán mindenkinek eljuttatjuk.

Természetesen, ha visszaváltanád a jegyed, erre is van lehetőség: az oldalra belépve az adatlapodnál tudod megtenni.

Ennek ellenére arra buzdítunk, hogy ha teheted, ne váltsd vissza a jegyedet, hiszen az érvényes lesz a 2021-es időpontra, valamint további kedvezményeket is kapsz ebben az esetben. Ezek a következők:

1.) aki rendelt magának AlfaCity 2020-as matricát, kiegészítő matricát kap, hogy át tudja cserélni a dátumot 2021-re

2.) egy extra alfás ajándékkal is kedveskedünk majd azoknak, akik 2020-as jegyükkel érkeznek AlfaCity-be 2021-ben

3.) az őszi - várhatóan szeptemberi - Alfa Amore találkozónkra 10 % kedvezménnyel vásárolhatsz majd jegyet

Akik pedig már most megvennék a 2021-es jegyüket:

A 2021-es elővételes jegyáraink idén már nem változnak, holnaptól már a 2021-es találkozóra vásárolhatsz jegyet a www.alfacity.hu oldalon. Eredetileg csak az első 600 darab lett volna kedvezményes, de a halasztás miatt úgy döntöttünk, hogy 2020 december 31-ig a jelenlegi áron tudjátok megvásárolni a 2021-es belépőt is.

További információkkal hamarosan jövünk. Természetesen várjuk a kérdéseiteket is, igyekszünk mindenre válaszolni.

Vigyázzatok magatokra!
Az AlfaCity Crew.

Mi az az AlfaCity???

AlfaCity az Alfa Amore hivatalos rendezvénye, amely 2007 óta egyre nagyobbá vált. 2019-ben az FCA oklevéllel ismerte el, hogy találkozónk a világ legnagyobb alfás rendezvénye. 2019-ben megdöntöttük minden eddigi rekordunkat: 1530 Alfa Romeo érkezett AlfaCitybe!

AlfaCity évről évre egyre több rajongót vonz, így biztos lehetsz benne, hogy idén is annyi Alfa Romeót láthatsz egy helyen, amennyire még nem volt példa. Ismerd meg az alfás életérzést, szerezz új barátságokat!

Mikor és hol lesz a következő AlfaCity?

2021-ben AlfaCity a Szalki-szigetre költözik

2007-ben rendeztünk először Alfa Romeo találkozót AlfaCity néven, Esztergomban. Eddig minden helyszínt kinőttünk: 2 év Esztergom, 5 év Monostori Erőd, 2 év Balatonfüred és 4 év Zánka. Az elmúlt tizenhárom évben csaknem 14.000 Alfa Romeo és több mint 50 ezer vendég járt összesen AlfaCityben.

2021-ben új helyszínre, a Duna mentén található Szalki-szigetre költözik rendezvényünk. Hosszas keresgélés után találtuk meg új helyszínünket, amelyről azt gondoljuk, tökéletes lesz egy ekkora fesztivál befogadására. 

Várunk Téged július 16-17-én a Szalki-szigeten! 

Mi az az Alfa Amore?

Idén már 16 éves az Alfa Amore

A 2004-ben indult Alfa Amore egy ingyenes rajongói találkozópont, közösségi oldal. Egy virtuális játszótér, ahol minden rajongó kinyilváníthatja és kiélheti a rajongását.

Büszkék vagyunk rá, hogy nincs még egy hasonló funkciókkal bíró, autós közösségi site a világon. Itt az alkalom, hogy felfedezd az oldalt és regisztrálj!

Milyen programok lesznek?

Változatos programokkal, aktivitásokkal és élményekkel várunk! 

AlfaCityben Te vagy a középpontban! Mutasd meg Alfádat a többi alfásnak, vegyél részt versenyeinken, töltsd el idődet hasznosan és zsebeld be a csak ezen a napon megszerezhető kedvezményeket AlfaCity kiállítóitól! Bővebben a programoknál! 

Belépő vásárlás

2021-ben is kétnapos lesz AlfaCity, így pénteki, szombati és péntek-szombati jegyet is vásárolhatsz. Mindkét nap tartalmas programok várnak majd!

Az első 100 jegyet extra kedvezményesen (2019-es áron) vásárolhatod meg online.
2020. december 31-ig szintén kedvezményes elővételes áron vásárolhatsz jegyed.
2021. január 1-től már csak teljes áron veheted meg a belépőt, ugyanannyiért, mint a helyszínen.

Pénteki jegyárak (1 Alfa Romeo + 2 fő):

Early bird: 5000 HUF
2020. december 31-ig elővételben kedvezményesen: 6000 HUF
2021. január 1-től online és  a helyszínen: 7000 HUF

Szombati jegyárak (1 Alfa Romeo + 2 fő)

Early bird: 6500 HUF
2020. december 31-ig elővételben kedvezményesen: 7500 HUF
2021. január 1-től online és  a helyszínen: 8500 HUF

Péntek-szombati jegyárak (1 Alfa Romeo + 2 fő)

Early bird: 8000 HUF
2020. december 31-ig elővételben kedvezményesen: 8500 HUF
2021. január 1-től online és  a helyszínen: 9500 HUF

Az online megvásárolható jegy két felnőtt belépőjét és az Alfa Romeód behajtási engedélyét tartalmazza. Minden további utas belépőjét a helyszínen tudod majd megváltani.

További jegyek a helyszínen:

Pénteki gyalogos jegy: 1500 HUF
Szombati gyalogos jegy: 3500 HUF
Péntek-szombati gyalogos jegy: 4500 HUF

14 éven aluli gyermeknek a rendezvény ingyenes.

Ha csak szombati jegyet vettél elővételben, de menet közben úgy döntesz, hogy mégis mindkét napon részt vennél, a helyszínen vásárolhatsz pénteki autós kiegészítő jegyet (amely 2 főre érvényes). Ára: 1500 HUF

Ha csak pénteki jegyet vettél elővételben,  de menet közben úgy döntesz, hogy mégis mindkét napon részt vennél, a helyszínen vásárolhatsz szombati autós kiegészítő jegyet (amely 2 főre érvényes). Ára: 3000 HUF

Jegyekkel kapcsolatos szabályok

A belépő a programokon való részvételen túl feljogosít arra, hogy AlfaCityben parkolhass, és mindenkinek megmutathasd autódat. 

Jegyed mellé AlfaCity magazint, sorszámozott AlfaCity matricát, emlékmatricát és szavazómatricákat kapsz.

Minden utas karszalagot kap, amivel szabadon közlekedhet a rendezvény területén, és bármikor vissza is jöhet vele a rendezvény időtartama alatt. A karszalag feljogosít AlfaCity programjainak látogatására is. 

Figyelj oda, hogy karszalagod melyik napra/napokra érvényes!

Fizetés

Elővétel esetén a belépő árát bankkártyával tudod kifizetni. Utalás vagy postai pénzküldés nem lehetséges.

A fizetés teljesítése után megkapod a számlád és a belépőd is pdf formátumban. A számla külön emailben érkezik a Billingo rendszerén keresztül.

A jegyed idén már nem kell kinyomtatnod, de hozd magaddal elektronikus formában. A jegy tartalmaz egy QR-kódot, ami egyszeri belépésre jogosít, így vigyázz rá, ne írd át, ne add oda másnak! Fontos, hogy a belépő legyen nálad, mert nélküle nem tudunk beengedni.

Bankkártyás fizetés a helyszínen

A HelloPay-jel való együttműködésünknek köszönhetően bankkártyával is tudtok fizetni AlfaCityben.

Az autós és a gyalogos beléptetésnél, valamint az Alfa Amore Shopban is működik majd a kártyás fizetés! Több partnerünk is készül a helyszínen bankkártya elfogadásra.

Egyéb márkák behajtása

AlfaCity területére kizárólag Alfa Romeo típusú autóval léphetsz be. 

Egyéb típusú autót még akkor sem engedünk be, ha elővételben váltottál belépőt. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez egy Alfa Romeo találkozó, a helyünk pedig nem végtelen. Tehát csak akkor vásárolj oldalunkon belépőt, ha Alfa Romeód van!

A nem Alfa Romeóval érkezők a helyszín bejáratánál lévő vendégparkolóban tudják hagyni az autójukat. A parkolási díj itt ingyenes, a rendezvény látogatásához gyalogos jegyet kell majd vásárolnod.

Amennyiben szép, egyedi olasz (!) young- vagy oldtimered, esetleg versenyautód van előzetes elbírálás után a kiállítási területre parkolhatsz. Ehhez előfeltétel az egyeztetés, írj nekünk és küldj fotókat az autódról. 

Környezetvédelem

A szervezők számára fontos a környezetvédelem. 

Bár ez egy autós találkozó, megpróbálunk mindent megtenni azért, hogy védjük a környezetet. Ezért odafigyelünk a következő dolgokra: 

Rendezvényünk helyszínén szelektíven gyűjtjük az szemetet.

Nem kell kinyomtatnod a belépődet, elég, ha csak a telefonodon mutatod be, így nem kell feleslegesen papírt pazarolnod.

A megvásárolt reklámmatricákat újrahasznosított papírból készült borítékban postázzuk, sőt a rajta lévő etikett címkék is újrahasznosított papírból készülnek. 

Mit hozzak magammal?

Figyelj az időjárásra! Mi nem tartunk esőnapot!

A nyár közepi dátum miatt feltehetően nagyon szép idő lesz, érdemes hoznod napernyőt és plédet, esetleg kempingszéket.

Mivel esőnapot nem tartunk, és arra is volt már példa, hogy zuhogó esőben zajlott AlfaCity, érdemes esernyővel és esőkabáttal is készülnöd. Minél több esernyő van nálunk, annál biztosabb, hogy szép idő lesz!

A helyszínen strand is található, így ne hagyd otthon a fürdőruhád!


Mikortól foglalhatom el a parkolóhelyem?

Pénteken és szombaton is 10 órától indul a beléptetés.  

Arra kérünk, figyelj a parkoltatók utasítására.

Hogyan jutok el a helyszínre?

A környéken táblák fogják segíteni a rendezvény megtalálását.

De nem árt, ha előre megtervezed merről közelíted meg a rendezvény helyszínét.

A célponthoz kattints ide! (hamarosan)

A rendezvény térképéhez pedig ide! (hamarosan)

Tudok-e ételt, italt venni a helyszínen?

Igen, erre több lehetőséged is lesz: idén is több büfé települ a helyszínre.

Szolgáltatónk listáját tavasszal hozzuk majd nyilvánosságra, és biztosak vagyunk benne, hogy fogsz találni köztük olyat, ami ízleni fog. 

Természetesen akár Te is hozhatsz magaddal ételt-italt saját fogyasztásra.

Tudok-e sátorozni a helyszínen?

Igen, de csak a kempingben.

Az ezzel kapcsolatos részleteket hamarosan közöljük.

Én nem vagyok alfás, de szívesen megnézném a rendezvényt! Kell-e fizetnem?

Várunk szeretettel, AlfaCity nyitva áll a látogatók előtt!

Ha nem Alfával érkezel, és gyalog jössz be a rendezvény területére, AlfaCity napi belépőjét kell csak kifizetned. Parkolni csak a külső parkolókban tudsz majd. 

AlfaCity a 14 éven aluliaknak ingyenes!

Hozhatok-e kutyát a rendezvényre?

A Szalki-szigeten pórázzal sétáltathatsz kutyát. 

Azzal kapcsolatban, hogy a kemping területére is behozhattok-e kutyát, még egyeztetünk a helyszínnel.

Mindezektől függetlenül fontoljátok meg azt is, hogy melyik az a kutya, amely 30 fokban, 1500 durrogó és ide-oda váratlanul közlekedő autó és 5000 ember között jól tudja érezni magát? Szerintünk a kutyátok is megérdemel egy-két napra egy kutyapanziót!

Itt nem kaptam választ a kérdésemre. Mit csináljak?

Írj nekünk egy e-mailt, vagy ha Amore tag vagy, lépj be és kérdezd meg a fórumban!